Ons team

Nextgem is een jong, pragmatisch, en onconventioneel dataconsultancy bedrijf. Wij geloven in de kracht en ontelbare mogelijkheden van data en demonstreren dat graag bij onze klanten. Gestart vanuit de ideologie dat werken bovenal leuk en leerzaam moet zijn en dat mensen daarom continu moeten blijven leren en experimenteren. Wij leren zelfstandig en van elkaar en onze klanten leren van ons. Wij zijn onafhankelijk en daarom is ons werk divers en werken we met de nieuwste methoden en technieken.

Marcel Boeren

Managing Partner


Marcel is verantwoordelijk voor marketing en finance. Hij is tien jaar actief geweest in de financiele sector in verschillende leidinggevende functies en heeft daarna succesvol een innovatiebureau opgestart.

Marcel is een echte bouwer. Vanwege zijn voorliefde voor cijfers en innovatie heeft hij Nextgem opgericht om bedrijven de nodige data innovatiekracht te geven.

06-46820513

marcel.boeren@nextgem.nl

Robin Bakker

Managing Partner


Binnen Nextgem is Robin de techneut. Begonnen in de telecom sector in 2006 kwam hij al in een vroeg stadium in aanraking met big data. Een tijd waarin echt pionieren nodig was om wijs te worden uit de enorme hoeveelheid netwerk-data.

Is een probleem oplosser en altijd bezig met de nieuwste technologien om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te kunnen bieden.

06-80184835

robin.bakker@nextgem.nl

Juliano Gumbs

Data Engineer


Juliano is de expert op het gebied van IT-transformatie- en datamigratie trajecten. Heeft jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en zijn grote passie is het inrichten en verbeteren van processen met behulp van data.

Zijn technische kennis en sociale vaardigheden zet hij graag in om een brug tussen IT en de business te slaan. Altijd optimistisch en bereid collega’s te helpen.

juliano.gumbs@nextgem.nl

Gera Hol

Data Scientist


Van oorsprong onderzoeker, met een groot enthousiasme voor data analyse en alles wat daarbij komt kijken. Van verzamelen en opschonen tot en met de analyse en de communicatie van de resultaten.

Een originele analyticus die voldoening haalt uit het ontdekken van patronen in complexe datasets en het delen van kennis.

gera.hol@nextgem.nl

Hidde Mensink

Data Engineer


Een zelfstandige, leergierige en hardwerkende professional met de ambitie om alles te leren op het gebied van data. Werkt graag geconcentreerd aan lastige opdrachten, maar laat anderen zeker ook delen in zijn nieuwe ontdekkingen.

Laat data graag spreken met mooie, maar vooral veelzeggende visualisaties.

hidde.mensink@nextgem.nl

Charlotte Peperkamp

Data Scientist


Charlotte is een communicatieve teamspeler die energie krijgt van het creatief en duurzaam oplossen van complexe data problemen. Ze gelooft dat duurzame en doeltreffende oplossingen komen als je in team verband leert, creëert en communiceert.

charlotte.peperkamp@nextgem.nl

Raymond Festen

Data Scientist


Raymond is een ervaren consultant die zijn sporen heeft verdiend in het BI vak als engineer, docent en Scrum Master. Zijn ervaring met Deep Learning in Amerika smaakt hem echter naar meer! Raymond vindt het leuk om techniek te vertalen en communiceren bij functionele specificaties en in cursussen of workshops rond het opgeleverde product. Under promise - over deliver is zijn credo.

raymond.festen@nextgem.nl

Ivo Woertman

Data Scientist


Ivo heeft een achtergrond in psychologie, data science en AI en gebruikt deze kennis om multidisciplinair, complexe vraagstukken te onderzoeken en deze op te lossen. Hij vindt het belangrijk om de onderliggende problematiek of oorzaken te begrijpen en hier een passende oplossing voor te vinden.

ivo.woertman@nextgem.nl

Thymen van de Lagemaat

Data Scientist


Thymen is begonnen in de consumentenwetenschappen en geëindigd in de kunstmatige intelligentie. Hij is een zeer nieuwsgierig persoon en probeert de achterliggende werking van complexe fenomenen te begrijpen. Thymen probeert altijd methodes te bedenken om processen te vernieuwen, zodat mensen meer tijd overhouden voor andere dingen.

Laat mensen niet de computer begrijpen, maar de computers mensen begrijpen.

thymen.vandelagemaat@nextgem.nl

Bienze de Burger

Project Lead


Binnen projecten neemt Bienze veelal de lead. Hij bewaakt het overzicht, houd zich bezig met de architectuur, kwaliteit en voorspelbaarheid van opleveringen. Hierbij let hij niet alleen op de technische aspecten, maar ook de menselijke- en organisatorische kant. Want, zo zegt hij, “Effectiviteit is Kwaliteit maal Acceptatie”.

06-58936454

bienze.deburger@nextgem.nl

Stijn Mensink

Business Analyst

Stijn volgt de opleiding Business IT and Management aan de Hogeschool. Tijdens zijn opleiding heeft hij veel kennis opgedaan over het optimaliseren van interne processen en gaat binnen Nextgem interne processen modelleren en IT systemen inrichten.

stijn.mensink@nextgem.nl

Ruth Lydia Schmidt

Data Scientist

Ruth heeft een wereldwijde achtergrond in interdisciplinair onderzoek en een passie voor data. Als creatieve en innovatieve datawetenschapper houdt Ruth ervan om complexe data te analyseren, data te visualiseren en nieuwe inzichten en frisse perspectieven te communiceren aan belanghebbenden en het grote publiek.


ruth.schmidt@nextgem.nl