Onze diensten

De wereld is volop in beweging. De hoeveelheid opgeslagen data neemt exponentieel toe. Verborgen informatie in data is zeer waardevol als deze voor het voetlicht wordt gebracht. Door (nieuwe) technologische ontwikkelingen zijn er steeds meer mogelijkheden voor organisaties om hun prestaties te verbeteren door slimme inzet van data. Juist door deze ontwikkelingen hebben veel bedrijven data-gedreven werken hoog op de agenda staan. Data vormt het fundament voor het creëren van waarde binnen je organisatie. Door databronnen optimaal te benutten en om te zetten in informatie krijg je inzichtelijk waar het potentieel ligt. Op deze wijze verhoog je het rendement, de klanttevredenheid en het innovatief vermogen binnen je organisatie. Echter data verspreid over verschillende systemen kunnen niet eenvoudig geanalyseerd worden. De uitdaging zit daarom vaak in enerzijds het integreren en opslaan van verschillende databronnen en anderzijds in het verkrijgen van relevante (real-time) inzichten.

Waar gaan wij voor?

Organisaties te helpen met de ontsluiting, innovatieve integratie en opslag van hun data en deze vervolgens door visualisatie en analyse om te zetten in betrouwbare informatie. Deze informatie leidt tot nieuwe interessante en verrassende inzichten en voorspellingen en vormt de basis voor goede besluitvorming.

Hoe doen wij dat?

Gedreven en creatief als wij zijn, dragen wij onze kennis en kunde graag over aan onze klanten. Hierin onderscheiden wij ons. Wij zorgen ervoor dat onze kennis geborgd wordt door samen met klanten onze betaalbare, schaalbare, flexibele en innovatieve oplossingen te implementeren. Kortom: wij betrekken interne medewerkers bij de implementatie van onze oplossingen en trainen ze ‘on-the-job’. Dit zorgt ervoor dat onze oplossingen blijvend van waarde zijn en dit vergroot het onderlinge vertrouwen. Uiteraard behoort volledig outsourcen ook tot de mogelijkheden.

En voor wie?

Data-analyse is niet alleen voor multinationals. Ook voor het MKB+ valt er veel waarde uit data te halen. Als big data-partner voor MKB+ organisaties helpen wij directies, sales-, marketing-, finance-, HR- en IT-afdelingen om hun prestaties te verbeteren door slimme inzet van data. Wij denken graag mee (ook out-of the-box), daarom helpen wij onze klanten bij het formuleren van de juiste vraagstukken en use cases om zo tot passende innovatieve oplossingen te komen.


Je kan ons voor de volgende diensten inschakelen: