DTG

Met online marketingservices helpt DTG ondernemers in Nederland effectief online zaken te doen. Ruim 350 DTG’ers zijn hier dagelijks mee bezig. Online marketeers, SEA- en SEO-specialisten, designers en copywriters. DTG heeft alles onder één dak om de online vindbaarheid van bedrijven te verbeteren. Met meer dan 50.000 netwerkprofielen, 14.000 reviewwidgets, 3.000 websites en 3.500 SEA-campagnes geven zij hun klanten het online profiel dat bij hen past.

Training R

Wij hebben de afdeling Business Analyse de basics geleerd van de programmeertaal R en verschillende machine learning technieken als Random Forest en Neural Network om meer uit hun data te halen. Gedurende een vijf-daagse inhouse training hebben de enthousiaste cursisten veel kennis opgedaan. Door data van DTG zelf te gebruiken tijdens de training hebben zij gelijk een vliegende start om veel extra waarde te creeeren.

Datawarehouse in SQL Server

Bij DTG hebben we een geheel nieuw datawarehouse ontwikkeld. De legacy binnen de organisatie zorgde voor veel verwarring en moeizame analyses. Daarom is besloten om met een schone lei te beginnen en hebben we een nieuw datamodel ontworpen volgens Kimball principe (met feit- en dimensietabellen) en vullen deze tabellen voornamelijk met data vanuit Microsoft Dynamics CRM met behulp van stored procedures. Het geheel is ontwikkeld in Microsoft SQL Server. De medewerkers van DTG zijn getraind in het ophalen van de business requirements tot het ontwikkelen van het datamodel en de ETL (Extraheren, Transformeren & Laden van data) zodat continuiteit is gewaarborgd.